Dívka a noc - Musso, Guillaume, 1974- (Motto, 2019)
Francouzský thriller renomovaného autora je napínavým portrétem tří přátel, kteří jsou svázáni tragickým tajemstvím. Zima 1992, Azurové pobřeží. Prestižní univerzitní kampus je zasažen sněhovou bouří. Devatenáctiletá Vinca Rockwellová uteče se svým profesorem, s nímž prožívá tajnou aféru. Už ji nikdy nikdo neuvidí. Jaro 2017, Azurové pobřeží, třídní sraz. Nejlepší přátelé zmizelé dívky, Manon, Thomas a Maxime, spolu od ukončení školy nemluvili. Jako studenti spáchali vraždu a tělo pohřbili v areálu školy. Co se doopravdy stalo té zimní noci před pětadvaceti lety? Nakladatelská anotace.