4 prázdninové příběhy Čtyřlístku - Němeček, Jaroslav, 1944- (4 (Čtyřlístek), 2021)
Čtyři příběhy přinášejí další dobrodružství party ze Čtyřlístku. Fifinka, Bobík, Pinďa a Myšpulín v ní zažijí příběhy na prázdninové téma. V prvním příběhu se Čtyřlístek vypraví do malebného zákoutí řeky Berounky, které je opředeno tajemstvím z dávné české historie. V dalším příběhu se díky záchraně malého ptáčka podívají až do Orientálie, kde dokonce odhalí nebezpečné lupiče. Ve třetím v pořadí svedou souboj se svým odvěkým nepřítelem, starým popletou Kazimírem Zádrhelem. A nakonec se svezou vyhlídkovým vlakem. Nakladatelská anotace. Kráceno.