Klíč : minulost jedné ženy skrývá klíč k budoucnosti druhé - Hughes, Kathryn, 1964- (Cosmopolis, 2018)
Spletitý příběh jedné nešťastné lásky, která dojde naplnění po padesáti letech. Zdravotní sestra Ellen Crosbyová nastoupí do nemocnice pro duševně choré. Přestože netuší, co ji zde čeká, je plná energie a naděje, že bude pomáhat potřebným. Když pozná mladou ženu, kterou do ústavu přivezl její otec, netuší, že již brzy ji čeká rozhodnutí, které jim navždy změní život. Nakladatelská anotace. Kráceno.