Šedý muž - Greaney, Mark (Euromedia Group, 2021)
Úvodní román série o špičkovém nájemném vrahovi Courtu Gentrym, přezdívaném Šedý muž. Court Gentry je bývalý agent CIA a má pověst nejlepšího nájemného vraha na světě. Přezdívá se mu Šedý muž a kolují o něm legendy. Je to samotář bez rodiny, přátel i domova. Přijímá pouze zakázky, kdy má zlikvidovat zločince. Pohybuje se jako stín, splní nemožné a pak zmizí. A vždy zasáhne svůj cíl. Vždy. Jenže na světě existují síly smrtelnější než Gentry. Peníze. Moc. A lidé, pro které nic jiného hodnotu nemá. Pro ně je Šedý muž problém. A tak musí Gentry prokázat, že umí zabíjet nejen pro peníze, ale i proto, aby zůstal naživu... Nakladatelská anotace.