Země mých snů : za války, 1916 - Harrod-Eagles, Cynthia, 1948- (Euromedia Group, 2019)
Rodinné osudy Hunterových se barvitě rozvíjí i během roku 1916, kdy už je bohužel jasné, že dříve prognózovaný brzký konec války je jen toužebnou chimérou. V románu silně rezonuje atmosféra staré Anglie s duchem viktoriánské doby a s pozůstatkem honosných panských sídel s početným služebnictvem. Ovšem téměř hmatatelně už je také cítit, že se jedná o minulost, kterou nově přicházející poměry velmi rychle změní, navzdory křiku a zlobě konzervativců. Se složitostmi změn se po svém vyrovnávají i hlavní aktéři románu.