Když jsme se poznali : the Ivy years (1) - Bowen, Sarina (Baronet, 2021)
Romantický příběh dvou studentů, kteří se do sebe zamilují i přes vážný handicap jednoho z nich. Corey, která právě nastupuje do prvního ročníku na univerzitu, je po vážném úrazu při sportu upoutaná na invalidní vozík. Jejím sousedem na koleji je sympatický Adam, s kterým se spřátelí. Přátelství ale přejde v zamilování a Corey neví, co bude dál, protože Adam je už zadaný...