Když jsme se skrývali : the Ivy years (2) - Bowen, Sarina (Baronet, 2021)
Ona skrývá něco velkého. On skrývá někoho malého. Vysokoškolská romance americké autorky. Bridger býval hráčem na ledě i mimo něj. Teď, když se jeho spoluhráči ženou za dalším vítězstvím, dělá mu největší starosti, že děkan zjistí, že ve svém pokoji na koleji skrývá svou osmiletou sestru. Je jen otázkou času, kdy se všechno provalí. Scarlet Crowleyová je jediná prvačka na Harknesské univerzitě, která se musela proplížit kolem televizních štábů stanujících na předzahrádce jejího domu, jenom aby mohla odjet z města. Studium zvládne, jen pokud zatají svou pravou totožnost, přestože kvůli tomu musí lhát zelenookému klukovi, do kterého se zamilovala. Bridgera a Scarlet pojí přátelství založené na tom, že oba vědí, jak důležité je občas něco zatajit. Když se však na obzoru objeví nebezpečná hrozba, sami ji nepokoří. A pokud si nebudou věřit, jejich rodiny, které je tolik zklamaly, jim vezmou vše, co si chtěli udržet... Nakladatelská anotace. Kráceno.