Nevinný záskok - Dent, Lizzy (Cosmopolis, 2021)
Humorně laděná romance, v níž hlavní roli hraje záměna identit. Zatímco si Heather užívá na dovolené, její kamarádka Birdie místo ní nastoupí do nové práce - o které absolutně nic netuší... Heather má novou práci... V čem je háček? Heather není ta, za koho se vydává. A už vůbec se nejmenuje Heather. Birdie a Heather jsou nejlepší kamarádky a spolubydlící. Heather je zodpovědná a má v životě jasno. Birdie je tak trochu střelec a neví, co se sebou. Když se Heather překvapivě vydá s novou lásku do Itálie a zruší tak vysněnou letní práci someliérky ve Skotsku, rozhodne se za ni Birdie zaskočit. Vždyť co na tom může být tak složitého? K masu červené, k rybě bílé... A tak Birdie stráví léto v luxusním pětihvězdičkovém resortu. Dokáže ale obalamutit bohaté zákazníky při servírování vína, kterému na rozdíl od své spolubydlící ani za mák nerozumí? A hlavně - dokáže se neprozradit před hezkým a sympatickým kuchařem Jamesem, prvním mužem, který se jí doopravdy líbí? Nakladatelská anotace.