Duch džungle : nové dobrodružství inspirované Knihou džunglí - Grylls, Bear, 1974- (CPress, 2020)
Dobrodružný příběh chlapce, který žije v pohodlí moderního Londýna, ale jeho rodina pochází z Indie, kam se s rodiči vydá, když zemře jeho strýc. Tam se mu přihodí něco, co opravdu nečekal - ocitne se sám v džungli. Maka a jeho rodinu zasáhne na jednom z výletů blesková povodeň. Chlapec se ocitá sám uprostřed indické džungle, kde musí čelit mnoha nástrahám a smrtelnému nebezpečí - jedovatým hadům, rozzuřeným makakům. Při tom všem myslí stále na jednu věc: Každý jeho krok může být tím posledním. Podaří se mu díky pomoci přátelské vlčice přežít a najít si cestu domů? Nakladatelská anotace.