Co drží Měsíc na obloze? : tak trochu jiná cesta k našemu vesmírnému souputníkovi - Büker, Michael, 1987- (Kazda, 2019)
Zábavná výprava na Měsíc, při níž se dozvíte všechno, co vás o tomto našem vesmírném souputníkovi zajímá. Dětem se při pohledu na Měsíc honí hlavou spousta otázek. Jak se Měsíc dostal na oblohu? Jak vypadá z druhé strany? Proč je někdy kulatý a jindy z něj zbývá jen malý srpek? Je tam teplo nebo zima? A kdy tam zase někdo poletí? Autor-astrofyzik všechno dopodrobna vysvětlí.