Pravěcí vládci Evropy : průvodce světem dinosaurů našeho světadílu - Socha, Vladimír, 1982- (Kazda, 2020)
Kniha představuje pravěký svět dinosaurů na území Evropy (historie evropských objevů, evropští dinosauři podle systematického zařazení, nejzajímavější evropské objevy, dinosauři z České republiky, rekordy a statistiky evropských dinosaurů).