Kde si Píťa zchladí tlapky? - Wohlleben, Carina, 1991- (Petr & Píťa, 2020)
Obrázková knížka s pevnými listy popisuje horký, letní den malého veverčáka. Pod odklápěcími částmi se pak děti dozví další zajímavosti ze života v lese.