Malý princ - Saint-Exupéry, Antoine de, 1900-1944 (Design Media Publishing, 2020)
Pohádkové vyprávění o vysněném malém princi, který přichází z neznámé planety a snaží se pochopit lidský svět. Stažením aplikace a načtením QR kódu v knize lze spustit hudbu, hry, 3D svět Malého prince a další. Kouzelná pohádková bytost přichází na naši Zemi, aby autorovi příběhu sdělila tajemství své životní pouti, tajemství čistého srdce, dobra a krásy.