Jiřina Jirásková : rozum v srdci - Jirásková, Jiřina, 1931-2013; Maléřová, Zuzana, 1965-; Umáčený, Ivan (--mluviti stříbro, 2012)
O životních rozhodnutích a jejich splátkách s bolestí i ironií vypráví významná česká herečka Jiřina Jirásková v otevřeném rozhovoru se spisovatelkou Zuzanou Maléřovou