Velká kniha o pirátech - Vinyoli, Joan, 1914-1984 (Design Media Publishing, 2020)
Soubor převyprávěných dobrodružných pirátských příběhů od známých světových autorů. Příběhy jsou doplněny možností použít aplikaci s rozšířenou realitou.