Voda - Salas, Laura Purdie, 1966- (Ocelot, 2020)
Bohatě ilustrovaná kniha představuje malým čtenářům nejrůznější formy vody v přírodě, nejen obrazem, slovním poetickým doprovodem, ale v závěru i naučným popisem a slovníčkem pojmů.