Kámen - Salas, Laura Purdie, 1966- (Ocelot, 2020)
Poetická publikace o tom, čím vším může být kámen. Celostránkové barevné ilustrace doprovází krátká dvojverší. V závěrečné části knihy pak autorka malému čtenáři vysvětlí a prozradí víc o tom, k čemu všemu kámen slouží a jaká krása se v něm ukrývá.