Ostrov pokladů - Stevenson, Robert Louis, 1850-1894 (Design Media Publishing, 2020)
Příběh o dobrodružství malého Jima Hawkinse a jeho druhů, kteří se vydali najít poklad pirátského kapitána. Kniha je doplněna možností použít aplikaci s rozšířenou realitou.