Kočičí klub - Wood, Josh (Mindok, 2017)
V karetní hře Kočičí klub se ujmete rolí členů "kočičího klubu", elitní skupiny milovníků koček, k níž se řadila třebas i Marie Antoinetta či Ernest Hemingway. Váš úkol bude jasný - udělat pro své kočičky první poslední. V průběhu hry si hráči dobírají vždy tři karty, čímž sbírají hračky, krmivo, šantu, kočičí kostýmy a především roztomilé kočky. Celá věc má ale jeden háček - pokud vaše chundelaté svěřenkyně nebudou mít k dispozici dostatek jídla, pochutnají si klidně i na vašich pracně získaných vítězných bodech.