Splendor - André, Marc (Space Cowboys, 2020)
Hráči v průběhu hry sbírají žetony. Díky těmto žetonům najímají karty postav, které jim přinášejí body nekonečna a/nebo poskytují nějaký bonus. Tyto bonusy hráčům umožňují najímat další karty postav se slevou. Když mají hráči dostatek bonusů, okamžitě si vezmou odpovídající lokaci. Jakmile některý hráč splní podmínky dané Rukavicí nekonečna, spustí konec hry a dojde k určení vítěze.