Příběhy pro začínající čtenáře : 1. třída - Steinfeld, Lena (Tuleň knihomol, 2020)
V knize naleznete deset poutavých příběhů pro začínající čtenáře. Krátké texty, jednoduchá slova a věty, Zvlášť velké slabikářové písmo. Jako doplnění jsou texty proložené kvízy na porozumění textu.