Dcera říše - Fein, Louise (Klokan (Alpress), 2021)
Román se odehrává převážně ve třicátých letech v německém Lipsku a očima mladé dívky líčí zprvu její bezmeznou oddanost a víru v úspěchy třetí říše, které však nejsou natolik pevné, jak se původně zdálo. Hetty je dokonalá německá dívka. Její otec vyzdvihuje nacistickou ideologii, její bratr nadšeně vstoupí do Hitlerjugend. Hetty bezmezně věří ve svou zemi i lidi, kteří jí vládnou. Dokud se jednoho dne neocitne v hledáčku nacistů Walter, židovský chlapec, který jí kdysi zachránil život. A to změní úplně vše. Nakladatelská anotace.