Hlasy v bouři - Coates, Darcy (Fobos, 2021)
Hororový román vypráví o ženě, která se po sněhové bouři ocitla uvězněná s tajemným mužem v domě, skrývajícím mnohá tajemství. Clare se ocitla ve sněhové bouři a poslední, čeho si všimla, byly opuštěné vozy. Probrala se v odlehlém starobylém sídle dříve zámožného rodu, jehož současní členové odcestovali do zimního sídla a v domě zůstal pouze mladý muž, který se o Clare postará. Sníh ji v domě drží uvězněnou. Záhy začne vídat tajemnou postavu a pojme podezření, že dům skrývá temná tajemství a ona se v něm neocitla náhodou. Poté se jí začnou vracet vzpomínky...