Jedlička se narodila - Bula, Oksana, 1989- (Host, 2019)
Tukoni jsou kouzelné bytosti, které s radostí a láskou pečují o les. Tentokrát se vydají hledat malou, právě narozenou, zimní jedličku. Všechna mláďátka v lese se rodí na jaře nebo v létě. I malé jedličky. Ovšem jedna zvláštní jedlička vyroste až v zimě. A nikdy se dopředu neví, na kterém místě v lese to bude. Najít ji dokáže jediný tukoň -- ten, který převléká zvířátka na zimu do bílého šatu. Příchod zimní jedličky oslavuje celý les. Ten den slaví narozeniny i všichni tukoni. Nakladatelská anotace. Kráceno.