Domeček pro panenky - Morgan, Phoebe (Vendeta, 2021)
Psychologický thriller, v němž se osudové znamení postupně mění v noční můru. Zvenku možná vypadá Corinnin život jako dokonalá idylka, ale ve skutečnosti má po třech nevydařených pokusech o umělé oplodnění poslední šanci přivést na svět vlastní dítě. Když tedy jednoho dne najde přede dveřmi svého bytu malý kousek domečku pro panenky, považuje to za znamení. Potom se však začnou objevovat další kousky a Corinne si začíná uvědomovat, že jí připadají až příliš povědomé. Někdo ví o jejím miniaturním houpacím koníkovi i o panence v červených sametových šatech. Někdo byl v jejím domě... Odkud znají cizí lidé tolik detailů z jejího života? Jak dlouho už ji sledují? A na co čekají...? Nakladatelská anotace. Kráceno.