Propast - Ludvíková, Jitka, 1981- (MOBA, 2021)
Román o vztahu tří rozdílných sester, mezi něž zasáhne jedna tragická událost. Román Propast je příběh tří sester plný lásky, bolesti, humoru a nečekaných zvratů. Lída je mladá učitelka a má těsně před svatbou. Klára je matka desetiletého Martina a se svým druhým manželem čeká další dítě. Linda je umělkyně a nejmladší ze všech. Každá vede svůj vlastní život. Každá je jiná. Jedno však mají společné, od dětství drží spolu. Jedna na druhou se mohou spolehnout, jedna druhé vždy podá pomocnou ruku. Věří, že to tak bude navěky, ale osud si s nimi pohraje. Stačí jedna zakázaná láska, jedna nehoda a všechno je jinak... Sestry zjišťují, že existuje jen jedna cesta, jak všechno dát zase dohromady. A tou je pomsta. Nakladatelská anotace. Kráceno.