Ztracená sezona - Hutchison, Dot (XYZ, 2021)
Román ze série krimithrillerů Sběratel. Dvojice vyšetřovatelů řeší případ zmizelé malé holčičky, který se jich obou osobně dotýká. Osmiletá Brooklyn Mercerová zmizela. Ačkoli jsou agenti FBI Eliza Sterlingová a Brandon Eddison zvyklí na takové případy, tenhle je skutečně rozhodí. Únos se totiž stal na výročí zmizení Eddisonovy vlastní mladší sestry, k němuž došlo před lety. Zneklidňující je také podobnost zmizelé dívky s Elizou - mohly by skoro být matka s dcerou. Eliza je odhodlána vyřešit tento případ za každou cenu, ale čím víc se do něj noří, tím víc ji děsí to, co vychází najevo... Nakladatelská anotace.