Chata ve Švýcarsku - Caplin, Julie (Cosmopolis, 2021)
Další román z autorčina cyklu s tématem romantických útěků, jehož hrdinka se po velmi nepříjemně ukončeném rozchodu rozhodne odjet do Alp, léčit se horkou čokoládou a nezajímat se o muže. Plán je narušen hned ve vlaku. Mina věří, že šálek horké čokolády dokáže vyřešit všechny trable. A právě to teď potřebuje. Má za sebou totiž pořádný trapas - její poslední milostná eskapáda se stala okamžitým hitem internetu. Se sbalenými kufry a jasným cílem dát si do pořádku život, se Mina rozhodne utopit svůj žal v té nejlepší horké čokoládě na světě. A Mina moc dobře ví, kde ji najít - v útulné chatě své kmotry, která se nachází ve Švýcarsku. Plán je jednoduchý: litry čokolády, žádní muži. Tedy do té chvíle, než ho zkomplikuje neznámý krasavec, který Mině zkříží cestu ve vlaku do Alp... Nakladatelská anotace.