Žena v našem domě - Hart, Andrew, 1964- (Vendeta, 2021)
Do domu ke dvěma malým dětem přichází nová chůva. A je naprosto úžasná. Alespoň ze začátku... Napínavý thriller, v němž zjistíte, co se může stát, když otevřete dveře svého domu cizinci - i když dokonalému. Anna je po narození dětí připravená vrátit se do práce. Společně se svým manželem Joshem se rozhodne zaměstnat chůvu, která s nimi bude žít v domě. Všechny jejich pochybnosti zmizí, jakmile se setkají s Oaklynn Durstovou. Má skvělá doporučení, klidnou povahu a k dětem se chová přirozeně. Nemluvě o tom, že děti ji zbožňují. Ovšem nedlouho po Oaklynnině příjezdu začínají děti trpět záhadnými nemocemi a nevysvětlitelnými zraněními. Anna je podezřívavá. Manžel a přátelé ji ujišťují, že její obavy jsou neopodstatněné - Oaklynn je dokonalá. Ale Anna si tím není tak jistá. Když se ponoří do Oaklynniny minulosti, příliš pozdě zjistí, že žena, která bydlí v jejím domě, není tou, za kterou se vydává. Ovšem Oaklynn není jediná, kdo lže. A když temná tajemství vyplavou na světlo, následky mohou být smrtící. Nakladatelská anotace. Kráceno.