Nightingale Way - Young, Samantha, 1986- (Ikar, 2018)
Logan se kdysi dopustil chyby a strávil kvůli ní dva roky ve vězení. Teď chce začít znovu a dohnat vše, co zameškal. A to především co se týče žen. Jeho nová sousedka, půvabná a cílevědomá Grace, je tak nucená každou noc poslouchat, jak se Logan v ložnici činí, a napětí mezi nimi se brzy vyostří. Jenže pak se Loganův životní styl ze dne na den změní kvůli někomu, kdo je mu blízký, a Grace musí uznat, že se mění přesně v takového muže, jakého vždycky chtěla mít. Nakladatelská anotace. Kráceno.