365 + 1 příběh strážníků z Přerova - Komínek, Miroslav (Pracovna, 2021)
Knižní vydání blogu Městské policie v Přerově, který svou neotřele vtipnou formou získal prestižní ocenění Magnesia Litera za rok 2021. Blog přerovské městské policie se stal fenoménem, který baví čtenáře už několik let. Drobné prohřešky našich spoluobčanů i někdy trochu dramatičtější příběhy popisují strážníci v Přerově velmi kreativním způsobem, připomínajícím tradici předválečných humorných soudniček. Jejich osobitý humor, za kterým stojí zástupce ředitele Miroslav Komínek, byl letos oceněn i prestižní literární cenou Magnesia litera. Nakladatelská anotace.