Dokonalá vražda - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2019)
Autorka přichází se svým debutem ve světě detektivek, s příběhem plným starých tajemství, smrtící nevraživosti a nepravděpodobné skupinky přátel, kteří jsou odhodlaní odhalit pravdu bez ohledu na následky... Sara Medlarová je královnou romancí, s miliony prodanými výtisky. Po odchodu na odpočinek se vrací do svého rodného městečka Lachlanu na Floridě a pustí se do přestavby starého sídla. Pro ni samotnou je příliš velké, ale raději by umřela, než by to někomu přiznala. Pak však v Lachlanu získá práci Sařina neteř Kate, která chce prorazit jako realitní agentka. Kate tedy osloví tetu, jestli by nemohla zůstat u ní, než si najde něco vlastního. Když však dorazí k Saře domů, zjistí, že v domě má už svůj pokoj i okouzlující fešák Jackson Wyatt. Je jasné, že má její tetu omotanou kolem prstu - ještě nikdy Kate nepotkala nikoho, kdo by ji rozčiloval tolik jako Jack. Poté co jsou v městečku náhodou objeveny dvě lidské kostry, toto nepravděpodobné trio se spojí pod společným cílem: vyřešit záhadu, kterou zřejmě chtějí všichni uchovat pod pokličkou. Nakladatelská anotace. Kráceno.