Další prosím : pravdivé příběhy z lékařské praxe - Skittle, Max (Klokan (Alpress), 2021)
Román z lékařského prostředí napsaný formou deníkových zápisků vypráví o každodenním shonu obvodního lékaře v Anglii. Také doktor je jen člověk a má své oblíbené i neoblíbené pacienty. Autor s lehkostí a nadhledem líčí veselé i méně zábavné stránky práce obvodního lékaře, od rozlité moči až po trapné ticho. Nakladatelská anotace.