Do posledního dechu - Clark, Mary Higgins, 1927-2020 (Klokan (Alpress), 2021)
Další z neuzavřených detektivních případů, které se snaží vyřešit televizní producentka Laurie. Televizní producentka Laurie si pro svůj pořad vybrala další neobjasněný případ. Za podivných okolností spadla ze střechy Metropolitního muzea bohatá mecenáška. Hlavním podezřelým je o hodně mladší milenec zesnulé, rozhodně však není jediný, kdo měl motiv. Případ se tentokrát řeší před kamerou a Laurii se časem zdají podezřelí úplně všichni. Nakladatelská anotace.