Oheň v srdci - Haran, Elizabeth, 1954- (Klokan (Alpress), 2021)
Román z prostředí Austrálie, v němž úspěšná krásná žena hledá své kořeny - a možná najde i lásku. Kate, exotická kráska a úspěšná filmová hvězda, se skrývá před majetnickým manželem a zlomyslnými fámami. Rozhodne se odjet do Austrálie a konečně také něco zjistit o svých rodičích. Otec ji ale nevítá s otevřenou náručí a ona má sto chutí se vrátit. Až náhodné setkání jí dodá odvahu zůstat a bojovat o svou budoucnost. Nakladatelská anotace.