100 perliček pro (ne)milovníky češtiny - Tchawou Tchuisseu, Karla (Universum (Euromedia Group), 2020)
Příručka zábavnou formou seznamuje s nejčastějšími pravopisnými a gramatickými chybami. Je užitečná pro školáky i dospělé.