Ještě jedno, Lído! : Kaštánkovy příběhy z herny = De mek jekh, Ľido! : Kaštankuskre vakeribena andal e herňa - Ferková, Ilona, 1956- (Kher, z.s., 2018)
Krátké povídky romské autorky, zarámované jako příběhy svérázného vypravěče, kterými častuje své soukmenovce v rokycanské herně. Dvojjazyčné romsko-české vydání. Desítka povídek představuje čtenáři prostředí herny na rokycanském náměstí, která se stala základnou velké skupiny místních Romů. Mezi ně pravidelně přichází Kaštánek, postarší bezdomovec nadaný svéráznou moudrostí, trpkými životními zkušenostmi a vypravěčstvím, které jako by sahalo až k ohňům dávných kočovníků. Za pivo a rum vypráví Kaštánek své příběhy, samorostlé, lakonické i melancholicky vtipné. Povídky z "Kaštánkova cyklu" jsou zajímavým pohledem do reality života současných Romů, svébytně spojujícím tradiční prvky s problémy zcela současnými.