Slunce zapadá už ráno : sborník současné ženské romské prózy - Eliášová, Irena, 1953- (Sešity (Knihovna Václava Havla), 2014)
Sborník současné romské ženské prózy přináší čtyři texty, jejichž leitmotivem je nerovnoprávné postavení žen v patriarchální romské společnosti.