Můj syn feťák : skutečný příběh - Hacalová, Eva, 1968- (CPress, 2021)
Autory tohoto románu ve formě deníku matky a syna jsou tři členové jedné rodiny. Matka popisuje život s drogově závislým synem a z druhé strany syn sdílí své stavy, do kterých ho droga dostala. Mluvíte se svými dětmi o drogách? Myslíte si, že vás se tahle problematika týkat nemůže? Svoje zlatíčka jste přece vychovali dobře. Monika Kolářová si to taky myslela. Věřila, že její syn je bezproblémový kluk, kterému se v životě bude dařit. Až do chvíle, kdy se předávkoval neznámou látkou. Autentické zápisky matky a syna spolu se záznamy z terapeutických deníků ukazují nepříjemnou skutečnost v celé nahotě - závislost jednoho vždy zasáhne celou rodinu. Nakladatelská anotace.