Hra na vraždu - Abbott, Rachel, 1952- (Světový bestseller (Euromedia Group), 2021)
Thriller anglické autorky se odehrává na oslavě výročí svatby, která se nekonala. Ten den jsme tam byli všichni. A teď je jedna z nás po smrti... Před rokem, na den přesně, jsme se všichni sjeli na Lucasovu svatbu do jeho nádherného cornwallského domu s výhledem na moře. Toho dne si ale nikdo nikoho nevzal. Teď nás Lucas pozval znovu - na oslavu výročí. Ale výročí čeho? Svatby, která se nakonec nekonala, anebo tragédie, k níž došlo jen pár hodin před začátkem obřadu? Prý na dnešní večer naplánoval hru. Máme kostýmy, máme své role a každý se musí zúčastnit. Začneme prý každou chvíli. Co od nás Lucas chce? Co nám neřekl? A co se stane, až tahle strašná hra skončí? Nakladatelská anotace.