Královny bílého prstenu - Špinková, Martina, 1959- (Advent-Orion, spol. s r.o., 2021)
Na pozadí příběhu čtyř dívek a záhadného prstenu jsou dětem představeny důležité morální hodnoty, které jim pomáhají pochopit, že být moudrou královnou znamená mít vnitřní krásu. Čtveřice kamarádek, záhadná žena a prsten, jenž předává poselství. Příběh Anny, Elly, Karolíny a Terezy přibližuje dětem význam morálky, svědomí a dodává odvahu bojovat proti vlastnímu strachu při snaze být lepším člověkem. Zjišťují, že to není prstenem, díky kterému se lidi mění, ale jejich snahou a vnitřní silou mít vlastnosti moudré královny.