Super komiks 36 - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney, 2016)
Chcete se dozvědět, co je tajemné gumburumbu a jak funguje? Začtěte se do příběhu, který začíná na straně 209 a vydejte se s Donaldem a jeho přáteli na dobrodružnou cestu k jihoamerické sopce. Odtamtud se společně s Donaldem můžete přesunout do zářívého Kačyoodu a setkat se s největšími hvězdami kačeřího stříbrného plátna. Se strýčkem Skrblíkem a jeho největším konkurentem Rockerkváčem se můžete pokusit vyřešit akutní ropnou krizi pomocí mimozemských rostlin a se Superkačerem se podíváte do vesmíru, odkud planetu Zemi - nejen ji - ohrožuje mikro černá díra. Užijte si napínavé příběhy plné vašich oblíbených hrdinů a skvěle se při tom bavte!