Super komiks 37 - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney, 2016)
Donald se synovci se vypravili do Brazílie do Ria de Janeiro, aby se zúčastnili sportovní události roku. Náhodou tam narazí na stopu vzácné zlaté sochy, která záhadně zmizela v roce 1822. Hon za sochou začíná v uličkách Ria, na plážích, pokračuje přes horu zvaná Cukrová homole až do divokého deštného pralesa za městem. Celou dobu s neodbytnými lupiči v patách... Mickey s Goofym objeví záhadného tvora, který mění tvar podle osoby, o kterou se opře. Je to ufon? Superkačer pátrá po geniálním zloději, který ukradl strýčkovi Skrblíkovi... jeho psí dečku! Co to má znamenat? A Donald a Gusta nakonec přistanou ve starém příběhu Charlese Dickense z roku 1836!