Svět podle Norma. - Meres, Jonathan, 1958- (BB/art, 2017)
Proč jenom musel Norm usnout rovnou na hodině dějepisu? A když už za to dostal jako trest domácí cvičení, proč ho neudělal? A když už ho neudělal, proč místo toho nešel jezdit na kole? Samé záhady, ale aspoň na tu poslední je jasná odpověď: Norm nemůže jít jezdit na kole. Proč? Protože mu to kolo UKRADLI, proto! Katastrofa, říkáte? Jenže ono to je ještě horší. Celé se to totiž zamotalo tak, že kvůli té krádeži kola musel Norm slíbit, že půjde hrát fotbal... ačkoli tu poblbanou hru to-tál-ně nesnáší, krucitrdlo! Nakladatelská anotace. Kráceno.