Stanování v lese - Maxtone Graham, Ysenda, 1962- (Medvídek Pú, 2005)
Další z pohádkových příběhů Medvídka Pú a jeho kamarádů. Tentokrát zatouží zvířátka po stanování v lese. Poslouží jim k tomu stan, který postavil jejich člověčí kamarád - kluk Kryštůfek Robin.