Cizí žena v mém domě - O'Leary, Sara, 1964- (Klokan (Alpress), 2021)
Psychologický román s duchařskou zápletkou vypráví příběh Fay, která se stává součástí jiných životů, byť je ze svého úhlu pohledu zcela při vědomí. Když se Fay probudí uprostřed noci na pianu ve svém domě, je zmatená. Dům vypadá úplně jinak, než jak ho s manželem Alecem zařizovali. Poté, co narazí na -náctiletou dívku, domnívá se, že potkala ducha dítěte, které v domě kdysi zemřelo. Jakmile ale spatří Aleca v přítomnosti cizí ženy, začne v ní klíčit hrozné podezření.