Mrtví umí mluvit - Turner, Alice K. (Klokan (Alpress), 2021)
Cassie, asistentka v pitevně, už za svou praxi zažila leccos. Ovšem teď před ní na stole leží někdo, koho velmi dobře znala. Cassie je přesvědčená, že dokáže vnímat poslední myšlenky mrtvých, a teď cítí, že závěr patologa, dle kterého jde o nešťastnou náhodu, není správný. Vidí snad ve svém zármutku přeludy, nebo se její intuice nemýlí a na smrti paní E. je něco zlověstnějšího?