Nebezpečné rituály : případy inspektora Delicado - Giménez Bartlett, Alicia, 1951- (Moba, 2008)
Petra Delicado začít vést vyšetřování zvláštního případu: v ulicích Barcelony totiž řádí zločinec znásilňující ženy. Poznávacím znamením jeho zločinů je jizva ve tvaru květiny, kterou zanechává všem svým obětem.