Na věky věků - Follett, Ken, 1949- (Knižní klub, 2009)
Píše se rok 1327. Život v anglickém městečku Kingsbrigde je spjat s chodem dvou místních klášterů, mužského a ženského, které společně sdílejí péči o slavnou kingsbridgeskou katedrálu. Blahobyt kingsbridgeských obyvatel je závislý na obchodních úspěších vlnařského cechu. Někteří z nich - děti místního lapky Gwenda a Philemon, cechmistrova dcera Caris, stavitel Merthin či jeho bratr Ralph - však vezmou osud pevně do svých rukou a pokusí se postavit všem jeho rozmarům.