Charisma : nejpřitažlivější filmové hvězdy současnosti - Prokopová, Alena, 1963- (XYZ, 2009)
Kniha nabízí deset strhujících životopisných portrétů hvězd, které nepostrádají vedle svého hereckého mistrovství i jednu z nejelementárnějších vlastností, která jim k úspěchu pomohla - charisma.